Lustrum Jeugd Hockey Toernooi

Donderdag 19 oktober
09.30 – 12.00 HOCKEY BOOTCAMP ( FUNKEYS  BENJAMINS en F )

13.30 – 23.00 LUSTRUM KAMPIOENSCHAP 6 TEGEN 6 ( D  E )

Vrijdag 20 oktober
12.00 – 17.00 SIX-A-SIDE TOERNOOI SPELLEN (A B C ) met Steijn van Heijningen  en Jorrit Croon

 

Donderdag 19 oktober staat de jongste jeugd centraal op het lustrum!

We beginnen de ochtend goed met een ware ‘Hockey Bootcamp’ voor de Funkeys, benjamins en de F’jes, waarin ze, onder leiding van ons eigen Dames 1, alle trucs en technieken leren om hun tegenstanders het bos in te sturen.  Vanaf 9.30 zijn jullie welkom, zodat we om 10 uur kunnen starten met de warming-up. Als om 12 uur de laatste oefening is afgelopen, zorgen wij dat er een heerlijke lunch klaarstaat om de bootcamp mee af te sluiten. Inschrijving voor de ochtend is individueel. (Zie link onderaan in dit bericht).

Vanaf 13.30 is het terrein helemaal voor de E en D jeugd. Zij mogen het in het Lustrum Kampioenschap tegen elkaar opnemen, waarbij er 6 tegen 6 wordt gespeeld. Ga de strijd aan en word kampioen van de eeuw! Het toernooi zal beginnen om 14.00 uur en om 17.30 uur zullen na de finales de prijzen worden uitgereikt. Hierna is het tijd om met zijn allen te genieten van een welverdiend feestmaal, om vervolgens de dag op de dansvloer af te sluiten.

Inschrijvingen zijn gesloten, supporters zijn welkom !

Vrijdag 20 oktober viert Heren 1 samen met de ABC-jeugd het 100-jarig bestaan van LOHC!

Vanaf 12.00 uur zijn jullie welkom om te lasergamen, onderling wedstrijden te spelen en nog veel meer leuke dingen te doen!

Met een eigen team van 6 tot 8 vrienden of vriendinnen kan je je opgeven voor deze geweldige dag. Daarnaast zijn er ook een hoop prijzen te winnen en heb je de kans om internationals als Steijn van Heijningen  en Jorrit Croon te vragen hoe het is om tophockeyer te zijn.

Inschrijvingen zijn gesloten, supporters zijn welkom !

Tot 20 oktober!