Gouden L(OHC) Eeuw feest

Opbrengst VEILING en uitslag LOTERIJ 1 juli 2017

De veiling heeft  het mooie bedrag van € 13.027,- opgeleverd! Dit bedrag zal geheel ten gunste komen aan de Lustrum activiteiten. Nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage.

De iPad Air, aangeboden door Infotheek, is gewonnen door Rob Valentijn

Het diner, inclusief overnachting voor 2 personen bij De Beukenhof, aangeboden door de Beukenhof, is gewonnen door William Heijl.

Beide winnaars van harte gefeliciteerd!

 

1 juli 2017 Pre-Lustrumfeest LOHC Gouden (L)Eeuw feest voor iedereen

Op deze dag en avond is iedereen die bij onze club betrokken welkom. We beginnen de dag om 11.00 uur met clinics en allerlei (sportieve) activiteiten voor de Jongste Jeugd en naar mate de dag vordert, komen ook de oudere jeugdleden aan bod. Wanneer halverwege de middag de hockeyactiviteiten worden afgerond, start er een jeugd TD en vanaf dat moment is ook de kamelenrace in bedrijf. Ondertussen speelt er een gezellige jazz band op het buitenpodium. Aan het eind van de middag borrelen we op het terras en aansluitend zijn er verschillende snack en diner-mogelijkheden. Op het buitenpodium treden de Acousticurls op om 18.00 uur en om 18.30 uur vindt er een grootse veiling plaats onder leiding van Roelant Oltmans, afgewisseld met een optreden van DJ Paul Kolodz. Aan het begin van de avond treedt Barry Badpak voor ons op en om 20.00 uur verwelkomen wij de Hermes House Band op het buitenpodium. Vanaf 22.00 uur treedt DJ Jan Willem Mulder op in het clubhuis.

Het Pre-Lustrumfeest wordt georganiseerd door het kampioensteam Heren 2. Commissievoorzitter is Niels Elzenga.

DE KAMELENRACE!

 Het hing al een tijdje in de lucht op Sportpark de Krogt: En jahoor, het is echt waar…
De welbekende Kamelenrace van de Leidsche 3 oktober kermis gaat z’n debuut maken op LOHC.

Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen kameel, dan is dit uw kans!
Op het Pre-Lustrum feest kunt u de gelukkige eigenaar worden van een kameel.
In het totaal strijden 12 kamelen om die ene felbegeerde titel: Eeuwige Roem op LOHC.

Tijdens de kamelenraces zal uw kameel steeds worden omgeroepen met uw eigen (bedrijfs)naam. Daarnaast is er in de wedstrijdwagen de mogelijkheid om reclame te maken. De eigenaren van de kamelen worden duidelijk  aangegeven. De kamelen kosten slechts €175,- per stuk.

U kunt LOHC Lustrumsponsor worden door een eigen kameel te kopen! Er staan nog een paar kamelen te wachten op een nieuwe eigenaar. Dus wees er snel bij!

(De beste kameel van de dag gaat er met een prijs vandoor!)

Heeft u interesse, graag mailen naar: niels_elzenga@hotmail.com

 

 

….. èn de VEILING….