100 jaar LOHC

Het Lustrumbestuur, bestaande uit Caroline Serlie (voorzitter), Kari Dirkse, Chiel Brouwer, Christian Diderich, Maarten Buitenhuis en Jeroen van Tongeren heten u van harte welkom op deze speciale lustrumsite waar u  vanaf nu alle informatie over het lustrum en de vele evenementen kunt lezen!

Informatie over evenementen,  doelgroepen,  tijden, plaatsen,  kosten en de inschrijfmogelijkheden zullen hier terug te vinden zijn.

De lustrumjaarkalender met alle evenementen tussen 1 juli 2017 en 30 juni 2018 is eind mei gepubliceerd en uitgereikt op de club.

De niet te missen merchandising, waaronder speciale lustrumkleding zal vanaf juni 2017 via de link naar onze eigenlustrum webshop besteld kunnen worden.

Het aftellen naar het eerste evenement is reeds begonnen, op 1 juli a.s. starten we de festiviteiten met het knallende Gouden (L)Eeuw-feest!

Zie de aankondigingen op de posters in het clubhuis.

Rondom de verjaardag van de club (woensdag 18oktober 2017) zullen dan de volgende evenementen georganiseerd gaan worden, hou de herfstvakantie dus vrij en vier vakantie in eigen dorp, op eigen club!

Wij hebben er zin in…….!!
Voor vragen en contact: 100jaar@lohc.nl