1 juli Pre-Lustrumfeestdag

Dit feest wordt u aangeboden door de club en is financieel mede mogelijk gemaakt door een buitengewoon gulle gift van de Club van 100, waardoor de hoofdact mogelijk gemaakt is en vele andere sponsoren, zowel particulieren als bedrijven.

Het feest is daarom GRATIS toegankelijk voor alle junior en seniorleden, oud-leden en ouders en wordt georganiseerd door het altijd enthousiaste en actieve HEREN 2!

Het Eeuwig Bleide Hockeycircuit voor F-jeugd, Benjamins en Funkeys 11.00 – 12.30 uur

Op deze feestdag die het 100-jarig bestaan van LOHC inluidt, mag een activiteit voor onze Jongste Jeugd natuurlijk niet ontbreken. Hockeysterren uit de eerste Dames- en Heren elftallen verzorgen en begeleiden kosteloos Het Eeuwig Bleide Hockeycircuit. En jij kunt daar aan mee doen! Schrijf je snel in, want het aantal deelnemers is gelimiteerd.

Inschrijving: online vanaf 16 juni 2017

Inschrijving Hockeycircuit Funkeys, Benjamins en F-jeugd

E, D en C-jeugd  ABN AMRO Clinic 11.00 E-jeugd, 13.00 uur C- en D-jeugd

ABN AMRO en Bovelander & Bovelander hebben samen de ABN-AMRO clinic opgezet! Op het veld is er een training van 1,5 uur met onder andere de ABN-AMRO opblaaspionnen en de Pannakooi voor een 1-tegen-1 duel. Daarna worden er partijtjes gespeeld in de ABN-AMRO opblaasarena tegen een International en een Hoofdklassespeler – of speelster. Ook de nieuwste technieken worden behandeld tijdens de training. Na de clinic kan je de international het hemd van het lijf vragen! Hoeveel caps heeft hij of zij? Wanneer was het debuut? Maar belangrijker nog, heeft hij of zij een vriend of vriendinnetje?

Met behulp van bijgaande inschrijvingslink kun je je aanmelden voor deze clinic.

UPDATE: De D- en C-clinic is reeds vol, voor de E-jeugd zijn er nog plaatsen beschikbaar!

https://www.bovelander.nl/kalender/

LET OP!! het aantal deelnemers is gemaximeerd en beperkt dus schrijf je snel in!

Is de clinic vol of is jouw broer of zus te oud of te jong voor de E, D, of C-jeugd maar wil wel graag sportief bezig zijn op de grote LOHC Pre-Lustrumdag? Niet getreurd! Er zijn verschillende hockey – en ander sport en spelactiviteiten uitgezet op en rond de velden.

Voor alle  jeugd, ouders, senioren, oud-leden, reünisten  VANAF 15.00 UUR

  • Kamelenrace van de kermis
  • Jeugd TD
  • BBQ en Borrel
  • Lustrumveiling o.l.v. veilingmeester Roelant Oltmans.
  • Diverse (muzikale) acts van Hermes House Band, Acousticurls, DJ JW, Barry Badpak, DJ Paul Kolodz, Soft Skin Jazz Band)

Meer informatie hierover in bijgevoegd programma.

Programma1juli.docx